Ochrana osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoľuje dotknutá osoba spoločnosti šajdíky s.r.o. , so sídlom Široká 41, IČO: 55 061 516, zapísanej vo verejnom registri vedenom na Okresnom súde v Bratislava 1, oddiel Sro, vložka 166715/B (Ďalej len „Správca“), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby: meno a priezvisko, e-mail, telefónne číslo Meno, priezvisko, telefónne číslo a e-mail je nutné spracovať za účelom overenia totožnosti a vyrúbenia miestnych dani a poplatkov. Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu 10 rokov. Spracovanie osobných údajov Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním n amial, ktoré Vám ponúkame vo Vašom zákazníckom účte, zaslaním emailu alebo zaslaním listu na kontaktné údaje správcovskej spoločnosti šajdíky s.r.o. Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom. Osobné údaje môžu spracovávať aj títo spracovatelia:
  • Proskytovatelia alebo dodávatelia webových systémov, služieb a aplikácií
Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:
  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.
Vyhľadávanie

Apríl 2024

  • Po
  • Ut
  • St
  • Št
  • Pi
  • So
  • Ne
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30

Máj 2024

  • Po
  • Ut
  • St
  • Št
  • Pi
  • So
  • Ne
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
0 Dospelí
0 Deti
Domáce zvieratá
Veľkosť
Cena

Compare listings

Porovnať